Srpski mediji: Potopit ćemo i Hrvate!

HRVATSKI vaterpolisti danas će igrati polufinalni susret protiv Srbije na Svjetskom prvenstvu u Rimu. Ovaj meč mnogi su već prozvali "finale prije finala".

"Delfini protiv Barakuda za čast, zemlju i mjesto u povijesti", samo je jedan od mnogih komentara koji najavljuju današnju polufinalnu utakmicu između Hrvatske i Srbije. S obje strane granice atmosfera je usijana i publika željno iščekuje veliku borbu ljutih rivala.

Hrvatski izbornik Rudić uoči ove utakmice rekao je da Srbi zaslužuju pun respekt, ali da se njegovi igrači ne boje nikoga.

Srpski mediji najavljuju veliki spektakl na rubu incidenta, ali i najkvalitetniji vaterpolo današnjice. Srbi jako žele pobjedu kako bi se napokon osvetili za prethodne poraze na velikim natjecanjima, upravo od najvećih protivnika.

"Polufinale nas ne zadovoljava"

"Delfini" su iz natjecanja izbacili Mađare, olimpijske pobjednike iz Pekinga, i spremni su srušiti svjetske prvake koji su ih u polufinalu posljednjeg SP-s pobijedili 10:7.

"Očekuje nas težak zadatak. Imat ćemo puno posla u obrani gdje moramo biti na visokom nivou. Uvjeren sam da se možemo nositi s Hrvatima", rekao je Duško Pjatlović, centar srpske reprezentacije.

"Mnogi su nas otpisali, ali smo im zatvorili usta. Idemo dalje. Postigli smo jedan od ciljeva, ali želimo još više. Moramo ostati mirni i igrati dobro jer neće biti popravnog", izjavio je kapetan srpske reprezentacije Vanja Udovičić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.