Srpski rekorder: Brazilci? Boli me briga... Ne lete, nemaju krila

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NAVIJAČI Srbije mogu odahnuti - Aleksandar Mitrović bit će spreman za Svjetsko prvenstvo. Mitrović, napadač Fulhama, još uvijek se nije oporavio od ozljede i s tribina je gledao prijateljsku utakmicu protiv Bahreina (5:1), ali bit će spreman za početak natjecanja u Kataru.

"Da nisam spreman, ne bih bio pozvan. Oporavljam se. Od ponedjeljka će sve biti ok. Mislim da sam u godinama kada mogu rasporediti snagu, igrati na iskustvo, štedjeti se gdje treba. Mislim da neće biti problema, fizički se osjećam dobro i spremno", rekao je 28-godišnji Mitrović, najbolji strijelac u povijesti Srbije s 50 pogodaka.

Srbija je u skupini s Brazilom, prvim favoritom natjecanja. Srpski novinari su pitali Mitrovića što misli o mišljenju Brazilaca o Srbiji. Upravo protiv Brazila Srbija otvara Svjetsko prvenstvo 24. studenog.

"Znaš koliko me briga što razmišljaju Brazilci, iskreno? Kao i uvijek, otkad je izbornik Stojković došao, fokus je na nama, bez obzira na to tko je s druge strane. Što bi rekli - imaju li krila, lete li? Nismo pričali o njima, samo mislimo o sebi i znamo da, ako smo na nivou, možemo igrati s bilo kim."