Stanišić: Sve je sudio protiv nas, svaki kontakt je bio faul

Foto: EPA

HRVATSKA i Italija odigrale su 1:1 u trećem kolu skupine B Europskog prvenstva. Pogodak za vodstvo Hrvatske postigao je Luka Modrić u 54. minuti, i to nakon što mu je nepunu minutu ranije Gianluigi Donnarumma obranio kazneni udarac. Talijani su do boda došli u 98. minuti golom Mattije Zaccagnija.

Španjolska je u istom terminu pobijedila Albaniju (1:0) i tako osvojila skupinu s maksimalnih devet bodova. Italija je druga s četiri boda te ide direktno u osminu finala, a Hrvatska je treća s dva boda te ima minimalne šanse s takvim uspjehom biti jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe koje će također ići u nokaut-fazu. 

Stanišić: Ne znam zašto je dao osam minuta nadoknade, možda je gledao ili sudio utakmicu od jučer

Hrvatski desni bočni branič Josip Stanišić dao je izjavu za HRT. 

"Svi smo razočarani, strašno je što smo doživjeli, dvaput smo u nadoknadama dobili gol, pogotovo danas. Sve je sudio protiv nas, od Pongračića ili Šutala. Svaki kontakt je bio faul. Ne znam zašto je dao osam minuta nadoknade, možda je gledao ili sudio utakmicu od jučer. Imali su šanse i kroz kornere, što ja znam. Razočarani smo, moramo čekati druge rezultate. 

Možete zamisliti kakva je atmosfera u svlačionici, ljutiti smo i žalosni. Kad sam vidio osam minuta nadoknade, mislio sam da je pogriješio. Nećemo sve na suca, ali da je dao pet minuta, nitko ništa ne bi rekao. Nismo ovako danas trebali završiti. Teško je proći s dva boda, trebali smo pobijediti Albaniju, iako smo na poluvremenu mogli gubiti 0:2, 0:3.

Na kraju smo poveli u drugom poluvremenu, pa dobili gol za 2:2. Od Španjolske smo bili malo lošiji, ona je dosad najbolja na Euru, a opet smo i protiv nje imali šanse. Zadnjih smo godina dosta puta imali sreće, mislim da nam se sada sve odjednom vratilo. Nismo to zaslužili", rekao je Stanišić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.