europa liga

Stanković je slavio pobjedu Zvezde i remi u Danskoj. Onda je tamo pao gol

Screenshot: Twitter

CRVENA ZVEZDA se pobjedom nad Ludogorecom (1:0) u predzadnjem kolu skupine Europe lige probila na prvo mjesto te u kombinaciji s remijem u utakmici Midtjylland - Braga, gdje je na kraju sudačke nadoknade bilo 2:2, imala zajamčenu nokaut-fazu EL-a.

Zato su se igrači srpskog prvaka i njihov trener odmah nakon svoje pobjede okupili na centru Marakane te još više od svog trijumfa slavili izvjestan remi u Danskoj. Dejan Stanković je grlio glasnogovornika Miljana Miloševića koji je, okružen igračima, neprestano refreshao FlashScore na mobitelu u koji su svi buljili.

Zvezdin trener je slavodobitno prstima pokazivao da je rezultat 2:2, a onda je njegova reakcija u trenutku od euforične postala bijesna. Jedno od bezbrojnih osvježavanja spomenute stranice pokazalo je kako je Midtjylland zabio za pobjedu u zadnjoj minuti sudačke nadoknade, i to iz penala. Stanković je na to poludio te glasnogovornika, kojeg je do tada grlio, opalio po ramenu, opsovao i ljutito otišao, dok su njegovi igrači još u šoku buljili u mobitel koji je donio najgoru vijest iz Danske. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIRALNU REAKCIJU TRENERA ZVEZDE NA GOL NA DRUGOM KRAJU EUROPE

Tako da Zvezda sada u zadnjem kolu, umjesto utakmice za jedno od prva dva mjesta, igra meč nakon kojeg s prvog može pasti i na treće mjesto te se spustiti u trećerazrednu Konferencijsku ligu. Čeka je, naime, gostovanje kod Brage, dok Midtjylland, koji se tako dramatično spasio iz penala, igra protiv Ludogoreca, najgore momčadi skupine i bez šanse za prolazak. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.