Stanković se ispričavao novinarima: Žao mi je zbog mog ponašanja

Foto: EPA

LEGENDARNI srpski veznjak Dejan Stanković (44) u Italiji je osvajao naslove s Lazijem i Interom, a 2010. s Nerazzurrima je pod vodstvom Josea Mourinha osvojio trostruku krunu. Krajem prošle godine preuzeo je Sampdoriju, koju nastoji spasiti od ispadanja, a sada je u 22. kolu otkinuo bodove "svom" Interu. 

Na stadionu Luigi Ferraris u Genovi Sampdoria je s favoriziranim gostima odigrala 0:0. Inter je imao više od 60 posto posjeda i više od 20 udaraca prema golu, ali nijedan nije završio u mreži. Ogroman je to bod za momčad koja se očajnički bori za bijeg s dna ljestvice.

"Sreća će se okrenuti u našu korist"

"Želio bih se ispričati za svoje ponašanje nakon utakmice protiv Monze. Nisam ništa htio govoriti za medije jer sam bio tužan. Primili smo gol na kraju i sad mi je žao jer nisam ništa rekao za medije. Bio bih čestitao svojoj momčadi.

Večeras smo se protiv Intera namučili za ovaj bod i moram čestitati svojoj momčadi na trudu i borbenosti. Ovakvim radom i prednošću sreća će se okrenuti u našu korist. Vjerujem u čudo", rekao je nakon utakmice Stanković za Sky Sports.

Sampdoria je na pretposljednjem mjestu Serie A, ispred otpisanog Cremonesea. Stankovićeva momčad ima ogromnih problema u napadu, zabila je samo deset golova u cijeloj sezoni. Osam bodova nedostaje joj da izađe iz zone ispadanja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.