Stephens: Kad sam imala 11 godina rekli su mi da će biti dobro ako uđem među drugoligaše...

Foto: Getty Images/Guliver Image

SLOANE Stephens pobijedila je Madison Keys 6:3, 6:0 u finalu US Opena. Sjajna Amerikanka osvojila je svoj prvi Grand slam u svojem prvom finalu, a još u siječnju je ležala u bolnici nakon operacije stopala.

"Da mi je tada netko rekao da ću osvojiti US Open, rekla bih mu da nema apsolutno nikakve šanse. Veliki je ovo trenutak za nas dvije, jer smo obje imale problema sa zdravljem ove godine i stajati ovdje s Madison je prekrasno", rekla je Stephens, koja je velika prijateljica s Keys.

"Sloane mi je jedna od najdražih ljudi u životu. Nisam igrala dobro, razočarana sam, ali ako sam od nekoga morala izgubiti, neka sam od nje", rekla je Keys.

Stephens je osvojila 3,7 milijuna dolara, a Keys upola manje. Nakon meča su dugo zagrljene stajale na mreži, a potom su zajedno sjele na klupu, smijale se i pričale.

"Rekla sam joj da mi je najbolje da sam odem u penziju jer tko zna hoću li ovo ikada ponoviti. Kad sam imala 11 godina majka me odvela u tenisku akademiju. Rekli su joj da može biti zadovoljna ako postanem igračica za drugu diviziju. Roditelji, podržavajte svoju djecu u onome što žele raditi, samo im je vaša podrška potrebna", kroz suze je rekla Stephens.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.