Osijek dobio službene ponude za trojicu igrača. Jedna je odmah odbijena

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

OSIJEK je dobio ponude za čak trojicu svojih igrača. Radi se o mladom stoperu Adrianu Leonu Barišiću za kojeg je stigla ponuda iz MLS-a koja je odbijena, o iskusnom Danijelu Lončaru za kojeg je stigla zadovoljavajuća ponuda neimenovanog kluba i vrataru Ivici Ivušiću. 

"Nije čest slučaj da je toliko zanimanja za stopere, ali to je valjda refleksija za koju je zaslužan Joško Gvardiol i njegove odlične igre na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ponude ili ozbiljan interes postoje za sve naše centralne braniče. Najzanimljivija je ona za Danijela Lončara koju bismo bili spremni prihvatiti. Zanimanje postoji za Škorića, Žapera i Čeberka. Naravno, nećemo ih sve pustiti, ali jedan od njih bi mogao otići", rekao je Kulešević za Glas Slavonije pa dodao o Ivušiću:

"Inicijalna ponuda koja je stigla za našeg reprezentativca ne zadovoljava naše financijske želje, ali nismo je posve odbacili, već pregovaramo, a rasplet bi trebao biti poznat sljedećih dana. Već prije sam istaknuo kako imamo određene planove kada su u pitanju izlazni transferi, ali to ne znači kako ćemo igrače puštati ispod cijene ili kako će doći do bilo kakve rasprodaje."