Stipić: Igrači Srbije trčali su kao da ih netko progoni

Screenshot: HRT

U NEVJEROJATNOJ utakmici punoj preokreta Kamerun i Srbija odigrali su 3:3 u 2. kolu skupine G Svjetskog prvenstva u Kataru. Kamerun je u najluđoj utakmici turnira poveo golom Castelletta u 29. minuti, ali se Srbija vratila u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena golovima Pavlovića i Milinković-Savića. Mitrović je u 53. zabio za vodstvo Srbije 3:1, ali se onda Kamerun vratio preko Aboubakara u 64. i Choupo-Motinga u 66. minuti.

"Ovo je najpravedniji rezultat. Čini mi se da Srbija pod pritiskom gubi svoju kreativnost i snagu, a s druge strane imamo divlji Kamerun. Srbija je pretrčala šest kilometara više, kao da igrače nešto progoni, kao da nešto moraju. Ja bih ovaj rezultat spustio na realni nivo, Srbija ima još utakmicu sa Švicarskom i ako pobijedi, to je to", rekao je u emisiji Qatara Tomislav Stipić, stručni analitičar HRT-a, pa dodao:

"Kamerunska reprezentacija nema nikakvu strukturu, predsjednik Samuel Eto'o miješa se u sportski, organizacijski i financijski dio. Nisu jasno postavljeni parametri i malo je sve kaotično. Ne bi me čudilo da je odluka o Onani došla iz nekih drugih izvora, a ne od trenera."