ŠTO SE DOGAĐA U NJEMAČKOJ REPREZENTACIJI? Tučnjava na treningu, udarac dobio i Miro Klose

Twitter

PREMDA se incident pokušao zataškati, konflikt na treningu njemačke reprezentacije u Italiji ususret predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji preplavio je sportske rubrike medija.

U napetoj atmosferi, Joshua Kimmich i Antonio Rüdiger međusobno su se naguravali i verbalno sukobili nakon prekršaja Antonija Rüdigera.

Daljnju raspravu pravovremeno je prekinuo Miroslav Klose. Prema Bildovom pisanju, nekadašnji proslavljeni njemački reprezentativac i pomoćnik izbornika Joachima Löwa u prepirci je čak zadobio udarac prilikom razdvajanja Antonija Rüdigera i Joshue Kimmicha. 

Njemačka reprezentacija pripremnu fazu za svjetsku smotru uskoro će nastaviti u Austriji. Pripremne prijateljske utakmice zakazala je protiv austrijske (2. lipnja) i saudijske (8. lipnja) izabrane vrste. 

U grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Rusiji sučelit će se s meksičkom (17. lipnja), švedskom (23. lipnja) i južnokorejskom selekcijom (27. lipnja). 

Izbornik Joachim Löw uskoro će objaviti reprezentativni popis aktualnog, odnosno četverostrukog svjetskog prvaka koji će nastupiti na 21. izdanju Mundijala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.