Stoper Realovog suparnika: Htio sam Modrićev dres, ali on nije igrao

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI španjolskog četvrtoligaša Arandine igrali su susret šesnaestine finala Kupa kralja protiv branitelja naslova Real Madrida. Prije početka susreta procurio je popis igrača tog tima koji su htjeli nakon utakmice dres Luke Modrića. Kapetan hrvatske reprezentacije i Realov veznjak nije nastupio u susretu i mnogi su ostali razočarani.

Marca je prije susreta došla u posjed popisa želja nogometaša Arandine, a uvjerljivo najviše, njih devet od 22, tražilo je Modrićev dres. Slijedili su Jude Bellingham s tri igrača koja su zatražila njegov, dok su dres Rodryga i Tonija Kroosa željela dvojica. Ostala šestorica imali su jedinstvene želje.

Htio Modrićev, zadovoljan i s Rodrygovim

Jedan od onih koji su htjeli prema kući s Modrićevim dresom u rukama bio je i Jaime Marquez. On je nakon ogleda uslikan s osmijehom na licu i Rodrygovim dresom u rukama. Dao je ovu izjavu: "Dobio sam Rodrygovu majicu. Htio sam Modrićevu, ali on nije zaigrao."

Sve do početka drugog poluvremena nije bilo pogodaka na utakmici, a onda je Real dva postigao unutar samo dvije minute. Prvo je Joselu u 55. minuti zabio s bijele točke, a već u 56. je bilo 2:0 nakon gola Brahima Diaza. Rodrygo je u prvoj minuti sudačke nadoknade povisio na 3:0, a u 94. je i domaćin došao do gola. Raly je uz pomoć Nacha postavio konačnih 3:1.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.