LIGE PETICE

Stoper Spursa objasnio kako ga je Mourinho nagovorio da ostane u klubu

Foto: EPA-EFE

STOPER Tottenhama Toby Alderweireld otkrio je kako ga je Jose Mourinho uspio nagovoriti da ostane u Spursima kratko nakon što je zamijenio Mauricija Pochettina na klupi kluba.

"Za mene je Jose Mourinho nevjerojatan menadžer za igrače, netko za koga biste putovali osam sati na utakmicu u nedjelju nakon što vam se sin rodio. Takav osjećaj imate kad ste s njim, ne želite ga razočarati. Izgleda sada kao da sam sretniji kada je stari menadžer otišao te sam potpisao novi ugovor. Ali i tada sam bio sretan.

Nudile su mi se opcije i morao sam birati što želim. Što više opcija se otvaralo, jednostavno sam si rekao da želim ostati sa Spursima. Kada je Mourinho došao, pitao me hoću li produljiti ugovor. Stvari su se brzo riješile jer ih je on ubrzao."

Priznao je kako mu nije bilo lako kod Pochettina koji mu nije davao prilike u prvoj ekipi.

"Uvijek boli kada ne igraš, a menadžer mi nikada nije dao razlog. No razumijem. Nisam lik koji će kucati na vrata i pitati: 'Hej, što je sa mnom?' Mislim da je to vrlo sebično. Uvijek sam mislio da ću pokazati zašto zaslužujem biti u momčadi i to sam napravio", priznao je Belgijac, a njegove izjave prenosi Goal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.