Stoper Srbije: Brazil je protiv nas s klupe uvodio igrače bolje od onih u prvih 11

Foto: EPA

BRAZIL je na stadionu Lusail pobijedio Srbiju 2:0 i tako zatvorio prvo kolo Svjetskog prvenstva u Kataru. Junak pobjede prvog favorita prvenstva bio je Richarlison, koji je u drugom poluvremenu postigao oba pogotka, od kojih je drugi pravo remek-djelo.

Brazilci su ovom pobjedom zasjeli na čelo skupine s tri boda, koliko ima i Švicarska, dok je momčad Dragana Stojkovića zadnja sa slabijom gol-razlikom od Kamerunaca. Utakmicu je dan poslije komentirao Strahinja Pavlović, stoper Srbije i Red Bull Salzburga.

"Igrali smo protiv Brazila, koji ima strašne igrače naprijed, igramo nogomet kakav igramo i sigurno je bilo da će ostavljati prostor za njih naprijed. Mi smo držali srednji blok u prvom poluvremenu, kad smo već primili prvi gol, onda smo pokušali pritisnuti ih, ali oni imaju 11 igrača koji znaju izvući loptu i napraviti višak. Siguran sam da protiv Kameruna neće biti tako, oni nemaju takve igrače kao Brazil", rekao je Pavlović pa dodao:

"Svi igrači su me impresionirali. Kad su izvršili izmjene, ušli su čak i neki bolji igrači od startera, imaju svi igrači ogromnu kvalitetu. Što se tiče Kameruna, najveća opasnost su centralni napadač i brza krila. Ako njih zaustavimo, vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.