Stranci o Hrvatskoj: Najsretnija reprezentacija ikad

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA je remizirala s Albanijom 2:2 u drugom kolu Europskog prvenstva. Albanci su nakon jako lošeg prvog dijela Hrvatske vodili 1:0, a momčad Zlatka Dalića u drugom poluvremenu preokrenula rezultat u razmaku od dvije minute. Ipak, Hrvatska nije uspjela sačuvati vodstvo te je u 95. minuti primila pogodak za podjelu bodova. 

Hrvatska je jedna od najuspješnijih reprezentacija na svijetu u posljednjih šest godina i slaba izdanja na ovom natjecanju potaknula su komentare i stranih ljubitelja nogometa. Evo što kažu čitatelji najjačih engleskih, španjolskih i talijanskih sportskih medija.

Reakcije stranaca na hrvatsku reprezentaciju

"Najbolja utakmica na turniru."

"Hrvatska nije spremna za ovaj turnir. Nijedna momčad nije autsajder. Ovo je bila možda najbolja utakmica na Euru."

"Hrvatska je najsretnija reprezentacija ikad. Ne sjećam se utakmice u kojoj su zabili sve golove iz nekih akcija. Uvijek su to penali, autogolovi i tako dalje."

"Bez Florentina Pereza i sudaca Modrić je nula."

"Hrvatska od Mandžukića nije imala dobrog centarfora."

"Uz dužno poštovanje, najbolji igrač je po meni bio golman Albanije, koji je zaustavio puno hrvatskih napada. Ovo je najbolja utakmica u grupi dosad."

"Neka sad vide gdje su igrači Reala bez Florentina Pereza. Neka Modrić sad pobijedi s Hrvatskom. Navikli su se pobjeđivati s klubom, ali ne i s reprezentacijom.

"Igrači Hrvatske su prestari. Nisu imali udarac na gol u prvih 45 minuta."

"Negledljivo prvo poluvrijeme i Albanija je na kraju zaslužila remi. Previše igrača je prestaro u Hrvatskoj. Modrić je puno griješio.

"Vidi se da momčad ima puno limita. Zatvara se ciklus koji je počeo prije deset godina. Šteta."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.