LIGE PETICE

Suarez: U Barceloni se događaju čudne stvari

Foto: Getty Images/Guliver Image

URUGVAJ je južnoameričke kvalifikacije za SP 2022. noćas otvorio pobjedom protiv Čilea 2:1.

Momčad Oscara Tabareza povela je u 39. minuti golom Luisa Suareza. Gosti su izjednačili u 54. preko Alexisa Sancheza, da bi tri boda Urugvaju u trećoj minuti sudačke nadoknade donio Maxi Gomez.

Suarez je opet odigrao jako dobru utakmicu, a nakon utakmice je domaćim novinarima pričao o razlazu s Barcelonom u kojoj je bio šest godina.

"U Barceloni se događaju jako čudne stvari. Mene su tjerali da treniram potpuno sam kad je postalo jasno da odlazim. To me užasno pogodilo i čak je i moja obitelj vidjela da nisam dobro. Kad se Atletico javio, nisam dvojio ni sekunde", rekao je Suarez.

O načinu na koji ga se Barcelona riješila govorio je i Lionel Messi koji je na Instagramu kritizirao klupsku upravu zbog čitave situacije.

"Znao sam da će Leo reagirati jer ga predobro poznajem. Znam da je i njega to boljelo kao i mene. Znao je da su to sve mogli odraditi na puno ljepši način i da su me doslovno izbacili iz kluba. Ipak sam tamo bio šest godina i Messi je bio užasno ljut zbog svega što se dogodilo", rekao je Suarez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.