SUBAŠIĆ I MONACO SE NE PREDAJU "Svi u napad protiv Juventusa!"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON izgubljenih finala u Liga kupu i Kupu Francuske od PSG-a, simpatični Monaco na rubu je ispadanja u polufinalu Lige prvaka. Momčad Leonarda Jardima izgubila je s 0:2 od Juventusa u Monte Carlu i večeras je od 20:45 sati čeka (ne)moguća misija u Torinu.

Jardim: Moramo dati 100 posto
 
Ipak, iako Stara dama nije primila gol u posljednjih šest utakmica Lige prvaka, lider francuskog prvenstva ne odustaje i želi izvesti čudo na Apeninima...
 
"Juve nas je stavio u vrlo nepovoljnu situaciju na našem terenu. No, ako želimo proći u finale, morat ćemo pokazati mnogo više. Neće biti lako, možemo promijeniti neke stvari, ali opet moramo dati 100 posto", rekao je Jardim.
Strateg Monaca svjestan je paklene zadaće koja je pred njegovom mladom ekipom, na čijem je golu Danijel Subašić...
 
"Ako pogledamo u povijest Juventusovih nogometaša, Juve je momčad na najvišoj razini s vrlo iskusnim igračima, a oni s najmanje iskustva i dalje su iskusniji od naših najiskusnijih, stoga možete samo zamisliti tu razliku".

"Svi u napad"
 
Jednostavno, Monaco se ne zna braniti, a posebice će večeras krenuti ofenzivno jer jedino tako može otvoriti gotovo izgubljeni dvoboj s Juventusom.
 
"Moramo krenuti svi u napad, bez da razmišljamo o lošem ishodu. Očito je da su zreliji od nas, ali poraženi smo jer nismo bili prisebni u završnici. Sutra želimo nastaviti ovaj san, naš cilj je stići do finala i dat ćemo sve od sebe", obećava Jardim.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.