Subašić zna tko će mu biti trener sljedeće tri godine

Foto: Getty Images/Guliver Image

FRANCUSKI nogometni prvak Monaco produžio je ugovor sa svojim trenerom, portugalskim stručnjakom Leonardom Jardimom do ljeta 2020. godine.


Jardim je u Monaco stigao 2014. godine, a ove je sezone s klubom iz Kneževine stigao do prvog naslova prvaka nakon 17 godina i to igrajući atraktivan i efikasan nogomet, a uspjeha je imao i u Ligi prvaka u kojoj je stigao do polufinala.

"Nastavit ćemo raditi na ovom ambicioznom projektu s jednakom strasti s kojom smo i započeli. Uvjeren sam kako je budućnost Monaca vrlo uzbudljiva", kazao je Jardim.

"Leonardo je jedan od najboljih trenera u Europi i bez obzira na brojne ponude odabrao je nastaviti svoju pustolovinu u Monacu što dokazuje našu ambicioznost", izjavio je dopredsjednik Monaca Vadim Vasiljev.

I Inzaghi vezan do 2020.

Talijanski nogometni prvoligaš Lazio objavio je u srijedu kako je produžio ugovor sa svojim sadašnjim trenerom Simoneom Inzaghijem (41) do ljeta 2020. godine.

Inzaghi je praktički slučajno postao prvi trener Lazija prošloga ljeta nakon što je Argentinac Marcelo Bielsa odlučio raskinuti ugovor s klubom i prije početka prvenstva, a u svojoj prvoj samostalnoj sezoni na klupi Inzaghi je s "nebeskoplavima" zauzeo peto mjesto u Serie A te stigao do finala Kupa u kojemu je izgubio od Juventusa.

Ranije je i Juventus potvrdio novi ugovor za svog trenera Massimiliana Allegrija, pogađate, do 2020. godine. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.