Šubićevcu privremena licenca za Anorthosis?

ZA DVA dana nogometaši Šibenika na Cipru će protiv Anorthosisa odigrati prvu utakmicu drugog pretkola Europske lige. Uefa je, podsjetimo, promijenila domaćinstva iz sigurnosnih razloga (kako ne bi isti dan na Cipru igrali Anorthosis i Apoel) i time dovela Šibenčane u neugodnu poziciju.

Glavna briga kluba iz Krešimirovog nisu nikakva igračka pojačanja u predvečerje HNL-a već datum i mjesto na kojem će ugostiti Ciprane. Na stadion u Dugopolju zbog izložbe pasa ne mogu računati, a direktor Šibenika Marko Karađole u razgovoru za Index kako se čeka odgovor Uefe na molbu za igranjem na Šubićevcu.

"To je opcija za koju u ovom trenutku vjerujemo da najbolje kotira. Igrali bi na našem stadionu, a istočna tribina, koja ne zadovoljava Uefine kriterije jer nema stolica, bila bi prekrivena reklamama. Jasno, igrali bi u četvrtak", rekao nam je Karađole, iznimno ljut na vodstvo Anorthosisa:

"Preko HNS-a uputili smo zahtjev Uefi da igramo 20. srpnja u Dugopolju, ali nekorektni Ciprani su to odbili s obrazloženjem kako im se igrači nemaju vremena dovoljno odmoriti nakon prve utakmice. Zar je pet dana malo?"

Ako sve propadne, Šibenik - Anorthosis 22. srpnja na Poljudu

Ukoliko Uefa odbije novi zahtjev Šibenčana, alternativa je Poljud: "Poslali smo već molbu Hajduku da u četvrtak igramo s Cipranima u 18 sati, s te strane ne bi smjelo biti problema", zaključio je Karađole.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.