Sudac koji je ispraznio Poljud: "Do ove srijede nisu govorili da sam dinamovac"

Screenshot: HRT 

DISCIPLINSKI sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić gostovao je u emisiji Stadion, u društvu s Joškom Jeličićem i Mateom Beusanom.

Pavličić je prošli tjedan zatvorio sjever Poljuda zbog nasilnih povika navijača Hajduka. Franku Andrijaševiću dao je tri utakmice kazne pred derbi s Dinamom. U središte pozornosti došao je beskompromisnim odlukama otkako je na delikatnoj poziciji naslijedio Krešimira Vlajčevića.

Andrijašević je kulturan dečko, inače bi dobio četriri utakmice kazne 

"Donio sam 300 odluka, samo pet žalbi,dvije Hajduka. Nikada neću opravdati nijednog igrača koji je vulgaran. Ovo što je Franko napravio bilo je čak i ponižavanje. Nema te priče da je to zbog Dinama. Nisam gledao raspored. Znam da je kulturan dečko, inače bi dobio četiri utakmice. To je bilo - makni se smrade. Spriječio je suigrača koji je želio čestitati sucu", objašnjava odluku Pavličić i odgovara na pitanje je li Dinamov čovjek u HNS-u jer se davno deklarirao kao navijač Dinama: 

"Rado bih bio Dinamov čovjek, ne znam što to znači. Izjava nema veze s mojom funkcijom u Savezu. Na ovom mjestu imam podršku 22 kluba, uključujući Hajduk i Dinamo. Do prošle srijede moja izjava na Facebooku iz 2013. godine nije bila problem, nitko nije govorio da sam dinamovac.Tri i pol godine, kao član Arbitraže sam biran od svih klubova i nikada nisam bio izuzet", kaže Pavličić i jasno obrazlaže i kaznu Hajduku:

"Hajdukovi navijači ove sezone su zapalili 196 baklji i ukupno aktivirali 234 pirotehnička sredstva, Znate da je to zabranjeno. Hajduk je recidivist 15 kola, a klub objašnjava da to ne može spriječiti, kao ni vrijeđanja na nacionalnoj osnovi i povike čakinja ti ne gine. Dobili su dva posljednja upozorenja. Ne znam u čemu je problem. Bilo je simpatično vidjeti cvijeće koje je bacala Torcida, to je lijepa duhovitost".