REPREZENTACIJA

Šuker: Rekao sam Daliću da želim prijateljsku utakmicu s Rusima u Sočiju

Foto: HRT, Pixsell

DAVOR ŠUKER u ime HNS-a donirao je sto tisuća kuna na dobrotvornoj večeri za Zakladu Vatreno srce, koja je večeras ujedinila Hrvatsku.

Hrvatski reprezentativci čine to već 11 godina, od 2008. godine, kada su doktor Josip Paladino i tadašnji izbornik reprezentacije Slaven Bilić osnovali zakladu igrača Hrvatske koja pomaže potrebitima, a najčešće djeci. U upravom odboru Zaklade Vatreno srce danas su kapetan Luka Modrić, izbornik Zlatko Dalić te liječnici Zoran Bahtijarević i Josip Paladino.

Sve do 1. prosinca možete pozivom na broj 0609002 podržati akciju i donirati 6,25 kuna po pozivu.

Modrić i Dalić večeras su predvodili humanitarnu večeru u Zagrebu, a gledatelji su putem specijalne emisije na TV-u imali priliku donirati novac i razgovarati s igračima Hrvatske.

Davor Šuker tijekom programa bio je gost pred kamerama HRT-a te je objavio donaciju Saveza, ali i otkrio neke novosti iz svog područja djelovanja u HNS-u, konkretno - o pregovorima za prijateljske utakmice Hrvatske.

"U ime HNS-a volim reći da možemo uplatiti sto tisuća kuna Udruzi Vatreno srce. Važni su naši liječnici, svi radnici u zdravstvu koji rade težak i dobar posao, a nemojte zaboraviti ni naše sestre, one su poluge", kazao je Šuker.

U šali je, komentirajući ključnu utakmicu u borbi za Euro. kazao da ne bi bilo dobro igrati play-off u primamljivom terminu prijateljskih utakmica.

"Čeka nas vrlo bitna utakmica, 30.11, mi imamo ždrijeb za Euro i vrlo je važno hoćemo li biti prvi ili drugi. Ako ne daj bože budemo treći, idemo u play-off, a dogodine u tom terminu možemo igrati dvije jako lijepe prijateljske utakmice, to je termin FIFA prijateljskih utakmica. Bila bi prekrasna priča da opet igramo s Rusima u Sočiju, već sam o tome razgovarao s izbornikom i našim prijateljima iz Rusije", objavio je Šuker u prijenosu uživo. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.