LIGA PRVAKA

Supruga igrača Liverpoola opisala dramu koju je proživjela na finalu Lige prvaka

Foto: Instagram/Julia Vigas

FINALE ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka obilježili su, osim pobjede Real Madrida, veliki organizacijski propusti. Navijači su na stadion Saint Denis ulazili predugo, policija nije bila organizirana, a navijači su proživljavali maltretiranje i strah uoči utakmice. Događaje je komentirala supruga Liverpoolovog igrača Thiaga Alcantare, koja je i sama bila među tim navijačima.

"Stalno su nam prijetili lopovi"

"Ne volim komentirati te stvari, ali ovaj put moram. Finale je bila potpuna noćna mora, a ovdje se ne radi o nogometu, to ide dalje od rezultata. Zbog neorganiziranosti i sigurnosti bilo je mnogo straha. Stalno su nam prijetile bande lopova, koje su nas pokušavale opljačkati i ušuljati se na stadion bez ulaznica.

Zato su mnogi navijači ostali izvan stadiona. Policija je ispalila suzavac na obitelji i navijače, a neki od njih su i pretučeni. Svi su bili nevini ljudi. Zbog svega toga morali smo biti ispraćeni sa stadiona zbog vlastite sigurnosti. Nešto se mora učiniti, takvo što se ne može dogoditi ni u kakvom slučaju i tražimo odgovornost. Moglo je biti puno gore", napisala je na društvenim mrežama.