Novak Đoković

Sutkinji prijete smrću zbog Đokovića: "Pridružit ćeš se sinu"

Foto: Guliver Image/Getty Images

LAURA CLARK postala je najpoznatija linijska sutkinja u povijesti tenisa nakon što ju je Novak Đoković nenamjerno pogodio lopticom te zbog tog poteza zaradio diskvalifikaciju s US Opena. 

Đoković je u prvom setu protiv španjolskog tenisača Pabla Carrena Buste, pri rezultatu 6:5 za suparnika, iznerviran gubitkom breaka napucao loptu preko ramena te tako slučajno pogodio u vrat sutkinju, koja se, uz bolan krik nakon snažnog i neočekivanog udarca letećim predmetom u bolno i osjetljivo mjesto, srušila. 

Đoković je odmah dotrčao do nje ispričavajući se i pružajući joj pomoć, ali to mu nije pomoglo da izbjegne diskvalifikaciju. Na društvenim mrežama odmah nakon toga počeli su prijetiti 56-godišnjoj Amerikanki iz Owensboroa u Kentuckyju.

Madridska Marca piše da je Clark poslije jedne u nizu prijetnji nakon što joj je netko napisao da će se uskoro pridružiti pokojnom sinu zaključala Instagram profil. Sin joj je preminuo prije 12 godina u biciklističkoj nesreći.

Đoković: Dajte joj podršku

Nakon svega je i Đoković, koji je bio veliki favorit za titulu na US Openu, zamolio navijače da podrže sutkinju.

"Dragi moji navijači, hvala vam na podršci. Molim vas, sjetite se da i sutkinja koja je pogođena lopticom treba vašu podršku. Ona nije ništa loše napravila. Zamolit ću vas da je podržite tijekom ovog perioda. Od ovog trenutka jačamo zajedno i uzdižemo se iznad. Europo, dolazim."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.