Šveđaninu supruga očitala bukvicu, pa se ispričao Talijanima

Foto: Getty Images / Guliver Image

JEBENE PIČKE, poručio je reprezentativac Mikael Lustig navijačima Italije, koji su zvižducima ispratili himnu Švedske na San Siru u uzvratu dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Nakon utakmice, koja je završena bez golova Skandinavci su se plasirali na SP, a branič nije birao riječi.

Zbog toga mu je javno bukvicu očitala i supruga Josefin, pa je igrač Celtica uputio javnu ispriku...

"Ponedjeljak navečer bio je jedan od najvećih trenutaka moje karijere. Izbacivanje Italije je kao san, a biti dijelom ove reprezentacije je nešto što se riječima ne može opisati. Nažalost, moram nešto reći o onome što se dogodilo prije utakmice"; započeo je Lustig, pa pojasnio cijelu situaciju.

"Navijači su zviždali švedskoj himni, a pod tim pritiskom ja sam izgubio kompas. Razljutio sam se i izvrijeđao navijače. Izabrao sam riječi zbog kojih žalim i zato se želim ispričati. Jako se loše zbog toga osjećam posljednjih dana. Nadam se da možemo naučiti iz toga i pomoći da se takve riječi već ne nađu na terenima", naglasio je Lustig. 
 
On od 2008. godine igra za Švedsku, a do sada je upisao 62 nastupa te zabio šest golova. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Svjetsko prvenstvo 2018

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.