Svjedokinja masakra nogometaša: "Molio je za milost kad su upali s mačetom..."

Foto: FC Sao Paulo

BRAZILSKU i svjetsku javnost prošle subote šokirao je užasan zločin. Okrutno ubojstvo Daniela Corree Freitasa, 24-godišnjeg nogometaša velikana Sao Paula, koji je ranije igrao za također slavni Botafogo. 

Njegovo tijelo pronađeno je u brazilskoj državi Parana, a nađen je u grmlju gotovo obezglavljen i isječenih genitalija.

"Imao je dva duboka reza na vratu, gotovo je obezglavljen, a genitalije su mu presječene. Put na kojem je nađen je uglavnom pust i već je poznat po ostavljanju tijela", izjavili su iz policije brazilskim medijima. 

Policija je upravo dobila veliku pomoć u istrazi. Javila se svjedokinja stravičnog ubojstva, koji otkriva da je ono bilo motivirano ljubomorom. Istražiteljima je dala imena počinitelja zločina. 

Nogometaš je ubijen i masakriran nakon što se na zabavi udvarao djevojci čijeg dečka je razbjesnilo to, ali posebno što je nakon toga njegova djevojka otišla u stan s Freitasom. 

Svjedokinja koja je bila u susjednoj prostoriji i koju počinitelji zločina srećom nisu primijetili, opisuje što se zatim dogodilo:

"U stan su upala četvorica, a jedan od njih je imao mačetu. Jasno sam čula kako Daniel moli za milost nakon što su se zaletjeli prema njemu. Nisam vidjela samo ubojstvo jer sam sjedila u sobi paralizirana strahom, ali sam čula što su mu radili, a zatim i vidjela njegovo beživotno tijelo kako leži u velikoj lokvi krvi. Odmah zatim četvorka ubojica odnijela je njegov leš, ubacili ga u kamion i odvezli se."

Ovako je iskaz svjedokinje citirao njen odvjetnik Jacob Filho, dodajući da je pod policijskom zaštitom zbog straha od osvete. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.