TRANSFERI

Talijani: Barcelona je dogovorila transfer jednog od najboljih igrača Eura U-21

Foto: EPA

POUZDANI talijanski novinar Fabrizio Romano objavio je danas kako je Barcelona dogovorila sve detalje transfera Juniora Firpa iz Real Betisa, ali ne navodi se o kolikoj odšteti je riječ. 

Ranije se pisalo kako Barcelona nudi klubu iz Seville između 15 i 20 milijuna eura. Firpo je 22-godišnjak rođen u Dominikanskoj Republici, a u dresu Betisa debitirao je u ljeto 2018. godine, ali se u kratkom roku etablirao kao standardni prvotimac kluba skupivši 43 nastupa.

Oduševio je i na nedavno završenom Europskom prvenstvu za nogometaše do 21 godine, na kojem je u dresu Španjolske osvojio naslov prvaka. Iza Danija Ceballosa i Olma, bio je najbolji igrač turnira.

Firpo u Betisu ima otkupnu klauzulu od 50 milijuna eura, ali klub iz Seville ne bi imao ništa protiv pregovora u kojima bi malo i spustio cijenu. Katalonci na poziciji lijevog beka imaju samo Jordija Albu i hitno im treba nova opcija, a Firpo se prometnuo u prvi plan nakon što su odustali od dovođenja Filipea Luisa, koji je trenutno slobodan igrač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.