Talijani: Dalić mijenja formaciju zbog mlade zvijezde. Perišić i Brozović na klupi

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija u ponedjeljak od 21 sat igra treću utakmicu u skupini B Europskog prvenstva. Momčad Zlatka Dalića skupila je samo bod u dosadašnje dvije utakmice, pa će joj za prolazak najvjerojatnije trebati pobjeda protiv Italije. U iščekivanju susreta talijanski mediji bave se sastavom Hrvatske koji bi mogao istrčati na teren.

Ivan Perišić i Marcelo Brozović Talijanima su poznati jer su obojica igrala za Inter. Football Italia prenosi da bi se obojica trebala iz prve postave preseliti na klupu. Perišić je protiv Albanije igrao lijevog beka, a trebao bi ga zamijeniti Marin Pongračić, s tim da će se Gvardiol preseliti na lijevi bok, piše Sky Sport Italia.

Vrijeme je za mlađe i okomitije opcije

Umjesto Brozovića, u prvi sastav, po Talijanima, upada Luka Sučić. Mladi ofenzivni veznjak navest će Zlatka Dalića da promijeni formaciju, tako da Hrvatska neće više igrati 4-3-3, već 4-2-3-1. Treća zamjena je Mario Pašalić, koji bi trebao upasti u prvi sastav umjesto Lovre Majera.

Sastav Hrvatske za utakmicu s Italijom prema talijanskim medijima: Livaković; Gvardiol, Šutalo, Pongračić, Stanišić - Modrić, Kovačić - Kramarić, Sučić, Pašalić - Petković

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.