Talijani: Dinamo je poslao ponudu za 7 milijuna eura vrijednog napadača Intera

Foto: EPA

DINAMO želi dovesti 22-godišnjeg napadača Intera Martina Satriana, piše portal Inter News, filijala uglednog lista La Gazzetta dello Sport. Zagrebački klub navodno je poslao ponudu da Satriano dođe na posudbu s pravom otkupa. No problem je što su za njega zainteresirani još neki klubovi - Lille, Brest, Montpellier i Lens.

Urugvajski napadač Satriano na Transfermarktu vrijedi sedam milijuna eura, a ugovor s milanskim Interom vrijedi mu do ljeta 2027. godine. Ranije u karijeri igrao je za urugvajski Nacional, od kojeg ga je Inter 2020. godine kupio za 2.4 milijuna eura.

Bišćanu je potreban napadač

Podsjetimo, trener Dinama Igor Bišćan poručio je kako su mu potrebni novi igrači. Osobito je to važno u napadu jer bi mogao ostati bez Brune Petkovića, koji nije potpisao novi ugovor iako mu trenutni istječe na ljeto 2024. godine.

Petković trenutno i ne pregovara o nastavku suradnje, a povezuje se s odlaskom u Trabzonspor, gdje je trener Nenad Bjelica. Također, Dinamu je propao transfer Monsefa Bakrara iz Istre 1961, dok velika želja ostaje Rijekin Matija Frigan, kojeg lovi i New York City iz MLS-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.