Talijani love dragulja Rijeke koji je bio na korak od Bayerna: "Sličan sam Ibrahimoviću"

Foto: NK Rijeka

NOVI Hrvat blizu je transfera u Serie A. Torino i Atalanta žele dovesti mladog 17-godišnjeg napadača Rijeke Franka Kovačevića.

"Serie A je jedna od najboljih liga na svijetu i sviđa mi se kako navijači tamo žive za nogomet. Znam da su Torino i Atalanta zainteresiran za mene. No, sve ovisi o tome što će Rijeka odlučiti. Torino je jako dobar klub s odličnim trenerom Sinišom Mihajlovićem, baš kao i Atalanta", rekao je Kovačević.

Hrvat bi volio otići u Torinu, ali ima jedan uvjet...

"Volio bih igrati tamo, ali moram znati koliko ću igrati, jer sam još vrlo mlad i potrebne su mi utakmice. Imam karakteristike slične Zlatanu Ibrahimoviću. Želim igrati Ligu prvaka, ali idem korak po korak", jasan je napadač.
Igrač Rijeke trenirao je prošlog ljeta s Bayernom, u kojem je imao priliku surađivati s Carlom Ancelottijem. Trebao je postati igrač njemačkog velikana, ali se klub s Allianz Arene i Rijeku nisu uspjeli dogovoriti...
 
"Želim se zahvaliti Ancelottiju što mi je dao sjajnu priliku da treniram s Bayernom. Bio sam blizu transfera, ali javili su se neki problemi pa se klubovi nisu dogovorili", potvrdio je Kovačević. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.