Talijani objavili popis za Euro. Evo koji igrači prijete Hrvatskoj

Foto: Hina

IZBORNIK talijanske nogometne reprezentacije Luciano Spalletti u četvrtak je odredio 26 nogometaša koji će Italiju predstavljati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, gdje će branitelji naslova osvojenog prije tri godine u Londonu, u grupnoj fazi natjecanja igrati s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom.

Na Spallettijevom popisu putnika za Njemačku našli su se vratari Gianluigi Donnarumma (Paris Saint-Germain), Alex Meret (Napoli) i Guglielmo Vicario (Tottenham Hotspur).

Za mjesta u obrani će konkurirati Alessandro Bastoni (Inter), Raoul Bellanova (Torino), Alessandro Buongiorno (Torino), Riccardo Calafiori (Bologna), Andrea Cambiasso (Juventus), Matteo Darmian (Inter), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Federico Dimarco (Inter), Federico Gatti (Juventus) i Gianluca Mancini (Roma).

Jaka momčad Italije 

Pozicije u veznom redu će popunjavati Nicolo Barella (Inter), Bryan Cristante (Roma), Nicolo Fagioli (Juventus), Michael Folorunsho (Hellas Verona), Davide Frattesi (Inter), Jorginho (Arsenal) i Lorenzo Pellegrini (Roma).

Za postizanje pogodaka će biti zaduženi Federico Chiesa (Juventus), Stephan El Shaarawy (Roma), Giacomo Raspadori (Napoli), Mateo Retegui (Genoa), Gianluca Scamacca (Atalanta) i Mattia Zaccagni (Lazio).

Italija će nastup na prvenstvu otvoriti protiv reprezentacije Albanije u subotu, 15. lipnja (21 sat), u Dortmundu. Drugi suparnik će im biti Španjolska, 20. lipnja (21 sat) u Gelsenkirchenu, a 24. lipnja (21 sat) u Leipzigu Spallettijeve izabranike čeka obračun s Hrvatskom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.