Talijani: Tudor napušta Lazio nakon samo dva mjeseca?

Foto: EPA

IGOR TUDOR mogao bi napustiti Lazio, rimski klub čiju je momčad preuzeo sredinom ožujka. Razlog odlaska nisu ostvareni rezultati jer Tudor je napravio mali podvig s Lazijem u samo dva mjeseca i odveo ga do Europe, nadoknadivši osam bodova manjka za pozicijom koja je vodila u Konferencijsku ligu. Na kraju je izborio kvalifikacije za Europa ligu. Razlog bi trebalo tražiti u onome što će se događati prije ljetnog prijelaznog roka.

Tudor je pod ugovorom i za sljedeću sezonu, no upitno je hoće li je i odraditi. Kako se navodi u talijanskim medijima, "namjera kluba je nastaviti rad s hrvatskim trenerom, a i on bi bio sretan da nastavi gdje je započeo prije dva mjeseca. Ipak, jasno je dao do znanja što mu treba i što želi. Na klubu je da pronađe način da svi budu zadovoljni. Ne dogodi li se to, ne treba isključiti mogućnost razlaza."

Novi sastanak donosi odluku?

Podsjeća se da Tudorovi potezi nisu svima jednako odgovarali, a onda izvlači primjer Mattea Guendouzija, koji želi napustiti klub upravo zbog Tudora s kojim je surađivao i u Marseilleu. Navodno isto želi i Luis Alberto.

Tudor je već ranije rekao da vidi mjesta za napredak u svakoj liniji, da želi jake igrače koji će svojim karakteristikama odgovarati onome što traži u igri i da je o tome već obavijestio klub. Upitno je koliko će klub moći udovoljiti Tudorovim prohtjevima, a to bi moglo zakomplicirati situaciju i odnos između njega i uprave. Zato se i navodi da je na raskrižju.

Zakazan je novi sastanak na kojem će se pokušati naći kompromis između onog što Tudor želi i onog što mu klub može omogućiti. Ako se ne pronađe rješenje, Tudor bi mogao otići.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.