Talijanski mediji uvjeravaju: Brozović ide prema Londonu

Foto: EPA

TALIJANSKI mediji proširili su zanimljivu vijest prema kojoj hrvatski nogometaš Marcelo Brozović napušta Inter i odlazi prema Londonu, gdje će potpisati za Tottenham.

Corriere dello Sport navodi da je Brozović pred odlaskom iz milanske momčadi te da bi vrlo lako karijeru mogao nastaviti u redovima Spursa.

U Engleskoj ljetni prijelazni rok traje do 9. kolovoza, a Tottenham još uvijek nije doveo novo pojačanje. Čelnici Tottenhama moraju zaključiti posao u sljedećih par dana ako žele Marcela u svojim redovima.

Inter dugo nije jače izgledao. Vlasnici talijanskog velikana ovog ljeta su doveli Vrsaljka, Asamoaha, De Vrija, Dimarca, Martineza i Nainggolana, a u klubu su od ranije Icardi, Perišić, Miranda, Handanović... Sve u svemu, momčad sastavljena za pohod na vrh talijanske lige.

Brozović je prošle sezone zabio četiri gola i dodao devet asistencija u 31 utakmici. U Interu je od 2015. godine, a od tada je upisao 112 nastupa i 17 pogodaka. 

No teško je povjerovati da će Brozović baš ovo ljeto napustiti Inter jer će u sljedećoj sezoni igrati s Perišićem i Vrsaljkom, a sve više se spominje i dolazak Luke Modrića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.