Team Secret i Mineski bez problema osigurali polufinale na prvom Dota 2 Minoru sezone

Foto. StarLadder Flickr

Team Secret i Mineski pridružili su se Team Liquidu i compLexityu u polufinalu StarLadder Minora, na kojem će se podijeliti prvi bodovi za odlazak na The International, kao i 300 tisuća dolara. 

Mineski je drugi dan natjecanja izgledao puno bolje nego u četvrtak na otvaranju. Bez većih problema izbacili su Vici Gaming, a potom i SG e-sports bez izgubljene mape. Kao ekipa djelovali su sigurno i uigrano, a Chai "Mushi" Yee Fung i Daryl "iceiceice" Koh u svakom meču dolazili su do izražaja i bili ključni igrači svoje ekipe.
 
U skupini B uspjeh Mineskija preslikao je Team Secret. Prvo su pregazili finaliste prošlogodišnjeg The Internationala, Newbee, a zatim i Na'Vi pred domaćom publikom. Također, bez izgubljene mape. Team Secret pokazao je da je jedna od najboljih europskih ekipa u ovom trenutku. U europskim kvalifikacijama igraju odlično, a sada su pokazali da mogu igrati i protiv najboljih timova iz ostalih regija. Nebee je u prvom meču pao za manje od 25 minuta, a Marcus "ace" Hoelgaard i Yeik "midOne" Nai Zheng bili su odlični. 
 
 

 
Slično su ponovili i protiv Na'Vija, kada se navedenom dvojcu odličnom predstavom pridružio Yazied "Yapz0r" Jaradat. Na'Vi je imao svoje prilike, ali uglavnom radi tvrdoglavih i nepažljivih poteza Team Secreta. 
 
Prvi Minor sezone pokazao je i u upitnu formu kineskih ekipa koje su na ovom turniru razočarale. Newbee i Vici Gaming napustili su turnir bez ijedne pobjede, a uz to su i igrali ispod svake razine. Već smo viđali velike oscilacije kineskih ekipa i sigurno će se brzo vratiti u formu.
 
U nedjelju, 15. listopada, oko 12 sati igrat će se prvi polufinalni meč između timova compLexity i Mineski, a nakon tog meča slijedi prava poslastica između Team Liquida i Team Secreta.
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.