Teklić debitirao za novi klub

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

BIVŠI veznjak Hajduka i Varaždina Tonio Teklić (24) debitirao je za turskog prvoligaša Karagumruk.  U šesnaestini finala tamošnjeg kupa Karagumruk je pred svojim navijačima s 2:0 bio bolji od trećeligaša Kirklarelispora. Teklić je zaigrao od prve minute i u igri je bio do 62. minute.

Teklić je nedavno stigao u Karagumruk na posudbu iz Trabzonspora u koji je stigao kao želja tadašnjeg trenera Nenada Bjelice, ali nakon njegovog odlaska iz kluba prošlosezonski hit igraču SuperSport HNL-a otpisan je u turskom klubu koji ga je odlučio poslati na kaljenje.

Počeo u Hajduku

Teklić je karijeru započeo u Hajduku, za koji je nastupio 37 puta i postigao dva pogotka. Uvijek ga se procjenjivalo kao velikog talenta, ali nikada u splitskom klubu nije uspio napraviti taj iskorak. Njegovo ime bilo je prvo koje je spomenuo Mindaugas Nikoličius kada je postao sportski direktor kluba, komentirajući da mu nije jasno da ga pola lige zove za posudbu Teklića, a on u Hajduku ništa ne igra.

Stvari se u Hajduku nisu posložile za njega, ali je zato u Varaždinu prošle sezone eksplodirao te u 34 utakmice zabio devet golova i dodao dvije asistencije. Njegove igre obilježili su sjajan dribling i udarac iz daljine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.