Tko će dovesti jednog od najtraženijih slobodnih igrača ovog ljeta?

Foto: EPA

MARCUSU THURAMU (25) na kraju sezone istječe ugovor s Borussijom Mönchengladbach te će kao slobodan igrač tražiti novi klub, koji za njega neće morati platiti odštetu. Bild piše kako francuskog krilnog napadača žele tri kluba: Inter, Atletico Madrid i RB Leipzig.

Thuram je iz Sochauxa 2017. prešao u Guingamp, dok ga je Borussia Mönchengladbach dovela 2019. za devet milijuna eura. Transfermarkt Francuza procjenjuje na 32 milijuna eura, čime je iza Karima Benzeme (35 milijuna eura), Lionela Messija (45) i Milana Škriniara (60) četvrti najskuplji igrač kojem istječe ugovor na kraju sezone.

Borussia Mönchengladbach je propustila zaraditi na prodaji Thurama

Borussia je, dakle, zasigurno propustila zaraditi na napadaču koji je u ukupno 133 nastupa za klub postigao 44 i asistirao za 29 golova. Samo ove sezone u 31 utakmici bio je strijelac 16 puta i asistent sedam puta. Njemački prvoligaš njegovim odlaskom doživjet će veliki udarac.

Borussia u subotu protiv Augsburga na domaćem terenu igra utakmicu posljednjeg, 34. kola Bundeslige, što će Thuramu biti zadnji nastup pred vlastitim navijačima. Bild piše kako su mu u posljednje vrijeme redovito zviždali, iako im je on zahvaljivao na podršci. Marcus Thuram je sin slavnog francuskog reprezentativca Liliana (51).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.