Tko je misteriozna Srpkinja koja je spasila Modrića od ozljede?

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ je krajem travnja ozlijedio mišić zbog čega je bio upitan za završetak Realove sezone i za obje utakmice s Manchester Cityjem u polufinalu Lige prvaka. Prognozirala mu se duža pauza, ali se Modrić čudesno oporavio nakon samo tjedan dana. Igrao je protiv Cityja, a igrat će i u srijedu u uzvratnoj utakmici.

Nedugo nakon što se ozlijedio, srpski mediji objavili su da je doputovao u Beograd, a ubrzo se ispostavilo da je u srpsku metropolu došao na liječenje. Naime, Modrić je jedan od brojnih sportaša koji se za pomoć oko ozljeda obratio Marijani Kovačević, kontroverznoj stručnjakinji koja je jako često pomagala poznatim sportašima da se brzo oporave od ozljeda.

Alternativne metode

Kovačević je poznata po tome da sportaše u svojoj klinici liječi alternativnim metodama koje uključuju kremu od kobilje posteljice. Kovačević nema medicinsko obrazovanje zbog čega je često na meti kritika, ali sportašima to ne smeta.

U 15-ak godina prakse u njezinoj ordinaciji bili su Diego Costa, Robin van Persie, Frank Lampard, Wayne Rooney, pa čak i Cristiano Ronaldo, a početkom godine spasila je Novaka Đokovića i spremila ga za Australian Open koji je i osvojio. Bila je i dio njegova tima u Melbourneu.

Klubovi je zvali da radi kod njih

Srpski mediji pisali su da su Kovačević u svoju liječničku ekipu zvali brojni svjetski klubovi uključujući i Liverpool, ali je liječnica odbila njihove ponude i sportaše liječi isključivo u svojoj ordinaciji u Beogradu.

"Koristi kremu od posteljice koju primjenjuje ultrazvučnim valovima. Mnogi moji igrači bili su u njezinoj klinici i uvjeren sam da je sigurna", rekao je Rafa Benitez dok je bio trener Liverpoola 2009. godine.

Sportaši tretmane kod Kovačević plaćaju i do 5000 eura, ali cijena je za obično građanstvo puno niža pa se tretman može dobiti već od 50 eura. Kovačević je diplomirala farmaciju i radila je u raznim laboratorijima prije nego što je pokrenula vlastiti biznis.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.