Toni i dalje ne može podnijeti Amaurija

NOGOMETNA Italija uglavnom je pozitivno ocijenila mogući nastup rođenog Brazilca Amaurija u njihovoj nogometnoj reprezentaciji. No, bilo je i suprotnih sudova.

Vjerojatno najveći protivnik da trenutačni napadač Juventusa odjene dres svjetskih prvaka bio je 32-godišnji Luca Toni, član Bayerna koji igra na posudbi u Romi, ujedno i Amaurijev mogući suparnik za poziciju u vršku napada.

Od početka cijele priče vezane uz Amaurija i Italiju, Toni nije podržavao takvu ideju, a u srijedu je još jednom pokazao da ne drži leđa svom kolegi po profesiji.

"Za mene nije dobro da takav igrač nastupa za našu reprezentaciju, jer je ne tretira kao ostali. On će igrati za Italiju jer nije dobio poziv za Brazil", rekao je Toni, koji je u četiri nastupa za Romu postigao dva pogotka, a trenutačno je ozlijeđen (gležanj lijeve noge) i neće biti na dispoziciji Claudiju Ranieriju u idućih mjesec dana.

"Osobno ću dati sve od sebe da budem dio reprezentacije koja putuje u Južnu Afriku, ali znam da u Italiji ima itekako dobrih napadača i konkurencija je jaka", završio je 196 centimetara visoki centarfor koji je za talijansku reprezentaciju postigao šesnaest pogodaka tijekom 47 nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.