Toplak: Hajduk neće praviti budale od nas, prekrižio sam Sačera!

MARIO SAČER kao najperspektivniji mladi hrvatski nogometaš (31 gol i 14 asistencija u 28 odigranih utakmica u juniorskom HNL-u) prošlog je ljeta prešao iz Varteksa u Hajduk, da bi se ove zime vratio u Varaždin na posudbu nakon što se nije uspio nametnuti bivšem treneru Splićana Edoardu Reji.

Sačer se nije našao u konkurenciji za nastup protiv Hajduka u subotu, kada je Varteks gostovao na Poljudu u sklopu 22. kola HNL-a, a na površinu je izašlo i koji je razlog tome - Varaždinci do kraja sezone ne računaju na talentiranog 19-godišnjaka!

"U Hajduku su nam rekli da nemaju 100 tisuća eura i da ih slobodno tužimo"

Samir Toplak, trener i sportski direktor Varteksa, u razgovoru za Index potvrdio je kako do kraja proljetnog dijela sezone Sačer više neće nositi Varteksov dres: "Ja na Marija više ne računam jer ne želim trenirati igrača i spremati igrača od kojeg nemamo baš nikakve koristi - ni financijske niti bilo koje druge, s obzirom na to da se on na ljeto dužan vratiti u Hajduk", rekao nam je Toplak koji je ljut zbog ponašanja odgovornih ljudi u Hajduku:

"Oni još uvijek nisu platili odštetu za Sačera u visini od 100 tisuća eura, a kad smo ih u Splitu prije nekoliko dana pitali 'kad ćete?', odgovorili su nam da nemaju novca i da ih slobodno tužimo. Hajduk pravi budale od nas, ali sada je tome kraj."

Za Toplaka Sačerove igračke kvalitete nisu sporne, ali ne želi ni razmišljati o promjeni odluke: "Kad sam ga u siječnju doveo u Varteks na posudbu, imao sam najozbiljnije planove s njim. Ova odluka nije njemu nikakva nepoznanica - razgovarao sam s njim i objasnio mu da bih ga od iduće sezone volio vidjeti u momčadi, kao igrača Varteksa jasno, ukoliko uspije riješiti ugovornu obvezu s Hajdukom. Prema mojim saznanjima, na Poljudu ne računaju na njega, a Mario je vrlo dobar igrač, znamo svi kako dobro je igrao za Varteks u juniorima i bila bi šteta da takav talent propadne", zaključio je Toplak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.