JOŠ JEDAN SKANDAL TORCIDE

Torcida izvjesila transparent o Frani Lučiću

Foto: Dalmatinski portal

TORCIDA je na utakmici protiv Intera u Zaprešiću još jedanput pokazala svoju kontroverznost u punom sjaju. 

>>>Torcida opet slavi Maxove mesare. Hajduk i Šuker šute

Nakon što je u prvom poluvremenu ponovno uz Hajdukove navijače viđen transparent koji veliča zloglasnog ustaškog zapovjednika Vjekoslava Maksa Luburića i njegove "mesare", a koji ne može izazvati nikakvu reakciju osim osude, u nastavku su izvjesili nešto sasvim drukčije.

"Frane Lučić jedini živući heroj, sramota hrvatskog pravosuđa."

Lučić je jedini preživjeli vatrogasac kornatske tragedije otprije skoro 12 godina, koji je u požaru unakažen i ostao je bez svih prstiju na rukama. On je 1. veljače drugi put dobio spor protiv Grada Šibenika i Republike Hrvatske, kad je nepravomoćnom presudom odlučeno da mu se treba isplatiti 1,75 milijuna kuna odštete i nadoknaditi mu troškove liječenja, ali Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu žalilo se na presudu.

Nema dvojbe da je Lučić zaista još jedna žrtva hrvatskog pravosuđa i pohvalno je što Torcida na ovakav način upozorava na njegov slučaj. Ali nema ni dvojbe da tim transparentom ne može isprati blato u koje se iz utakmice u utakmicu uvaljuje veličanjem ustaških zločinaca.

I to je najbolji primjer kako Torcida funkcionira. U jednom trenutku se zalaže za plemenite ciljeve, a u drugom se gadljivim ponašanjem potpuno srozava.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.