Torcida skandirala igračima "Skinite dresove". Oni odbili i otišli u svlačionicu

Foto: HINA

RIJEKA je u infarktnom derbiju 20. kola SuperSport HNL-a pobijedila Hajduk na Poljudu 2:1. Rijeka je povela u 65. minuti golom Ampema, a Frigan je u 84. povisio na 0:2. No, onda je Livaja u 91. iz penala smanjio na 2:1, da bi u petoj minuti sudačke nadoknade promašio drugi penal za remi.

Hajduk tako nije iskoristio kiks Dinama u Koprivnici koji je remijem sa Slavenom nakon ovoga kola povećao prednost u odnosu na Hajduk na osam bodova, a ima i utakmicu manje. Hajdukovi navijači očekivali su da će se momčad približiti Dinamu, a nakon što je primila drugi gol protiv Rijeke, Torcida je vrijeđala igrače.

"Igrajte, pičkice" i "Srami se, Hajduče", orilo se dobro ispunjenim Poljudom koji je i gromoglasnim zvižducima ispratio igrače s terena nakon završetka utakmice. Sa sjevera Poljuda skandiralo se nakon utakmice i "Skidajte dresove". Igrači ih nisu poslušali, već su uz velike zvižduke otišli s terena.

Dugo nisu Hajdukovi navijači na takav način "komentirali" igru svoje momčadi koja je u nastavku prvenstva u tri utakmice upisala pobjedu i dva poraza.