Torcida u subotu ruši rekord BBB-a u Kranjčevićevoj? Rudeš ima važnu obavijest

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NAVIJAČI Hajduka prije dva mjeseca postavili su rekord posjećenosti stadiona u Kranjčevićevoj ulici. Tada je utakmicu protiv Lokomotive pratilo 4829 gledatelja, najviše navijača Bilih. No onda su ih prošlog vikenda nadmašili dinamovci. Utakmicu Lokomotiva - Dinamo pratilo je 4950 gledatelja. Iduće subote, u 23. kolu SuperSport HNL-a, u Kranjčevićevu opet dolaze Hajduk i tisuće njegovih navijača, ali sada od 17:10 kod Rudeša. 

Opet će ne samo istočna nego i zapadna tribina stadiona na zagrebačkoj Trešnjevci biti puna navijača Hajduka, koji žele pomoći klubu u nastojanju da pobjedom dođe bliže toliko željenom naslovu. Tisuće njih žele do ulaznica za tu utakmicu, a Rudeš je objavio koliko koštaju i kako se mogu kupiti.

Cijene ulaznica su 15 eura za zapadnu tribinu te 10 za istočnu. Karte za istok mogu se isključivo kupiti na Poljudu, dok se za zapad prodaju na stadionu u Kranjčevićevoj. Karte u Kranjčevićevoj prodaju se do četvrta od 12 do 17 sati, a karte za zapadnu tribinu moguće je kupiti i online na stranici ulaznice.hr. Kupljenu ulaznicu obavezno je isprintati i imati u fizičkom obliku na ulazu u stadion, ističu iz Rudeša. Dodaju kako je za ulazak na stadion potrebno pokazati i osobnu iskaznicu.