Toster, Lamborghini... Na što su nogometne zvijezde potrošile prvu veću plaću?

Foto: Instagram

POZNATA je činjenica da nogometaši najviše zarađuju u svijetu sporta. Osim golemih iznosa plaća koje dobivaju na račune, najpoznatiji nogometaši svijeta ubiru ozbiljan novac i od sponzora.

No ni jedan od najpoznatijih nogometaša današnjice nije se rodio u bogatoj obitelji. Svi su oni krenuli od nule pa je tako zanimljivo vidjeti na što su potrošili prvu veću plaću.

Neki su odmah krenuli luksuzno, dok je nekima, poput Cristiana Ronalda, obitelj bila važnija.

1. Casemiro

Veznjak Real Madrida i brazilske reprezentacije tjedno u Realu zaradi oko 50 tisuća, a prvu plaću dobio je u Sao Paulu. Kupio je mliječni napitak Yakult, jer prije nije imao novca za to.

2. Sergio Aguero

Napadač Manchester Cityja igrao je u Independienteu i Atletico Madridu, no tu nije zarađivao kao kad je potpisao za City. Odmah nakon što mu je sjela prva plaća u Manchesteru, kupio je luksuzni Lamborghini Aventador.

3. Arda Turan

Legendarni turski reprezentativac uštedio je novac pa je ocu kupio benzinsku pumpu u Istanbulu.

4. Xavi

Jedan od najboljih veznjaka svih vremena i legendarni igrač Barcelone Xavi od prve plaće kupio je majci toster.

5. Edinson Cavani

Nogometaš PSG-a kupio je ranč od 1367 hektara u svom rodnom Urugvaju gdje provodi slobodno vrijeme s prijateljima i obitelji.

6. Diego Godin i Diego Lugano

Legendarni reprezentativci Urugvaja zajedno su krenuli u biznis. Kupili su jednu urugvajsku kompaniju za proizvodnju cementa.

7. Gareth Bale

Igraču Real Madrida prva investicija bila je kupnja kafića u Walesu.

8. Cristiano Ronaldo

Napadač Juventusa jedan je od najboljih nogometaša u povijesti nogometa, a samim time je i jedan od najplaćenijih sportaša današnjice. Ronaldu je otac preminuo od alkohola kada je bio vrlo mlad pa ga je odgodila majka, kojoj je zahvalio tako što je cijelu prvu plaću poklonio njoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.