TRANSFERI

Tottenham nakon godinu dana bez kupljenog igrača lovi dva supertalenta

Foto: EPA

POSLJEDNJA dva prijelazna roka Tottenham nije dovodio igrače. Prošlog ljeta pregovarali su s nekoliko imena, ali nisu se uspjeli dogovoriti ni s kim, a onda su i u siječnju pokušali isto, s istim rezultatom. 

Bez obzira na to, odradili su vrlo dobru sezonu u domaćem prvenstvu i došli su sve do finala Lige prvaka koju još uvijek imaju šanse i osvojiti pa se može reći da je sezona bila i više nego uspješna, ali sada je jasno da će za nastavak tog trenda ipak biti potrebna pojačanja. 

Odabrali su nekoliko imena

Kao dva glavna pojačanja, Uprava Tottenhama vidi Fulhamova Ryana Sessegnona i Romina Nicola Zaniola, ali i Barcelonina igrača na posudbi u Evertonu, Andrea Gomesa.

Fulham je dosad za Sessegnona tražio više od 50 milijuna funti, a Daily Mail piše da će im Tottenham ponuditi tek oko 15 milijuna eura u nadi da će činjenica da je Fulham ispao iz Premiershipa biti dovoljna da ga odgovori od ostanka u klubu.  

Zaniola je Tottenham skautirao na nedavno odigranoj utakmici Rome i Juventusa, ali su Spursi pregovore navodno počeli s ponudom od 5 milijuna funti. Najlakši posao trebao bi biti Andre Gomes kojeg se Barca želi riješiti i ne bi trebao biti skuplji od 25 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.