Trener Denvera: Sezona je gotova. Je*eš to što smo ispustili 20 razlike

Foto: EPA

KOŠARKAŠI Denver Nuggetsa poraženi su na svom parketu u sedmoj utakmici konferencijskog polufinala Zapadne konferencije NBA lige od Minnesota Timberwolvesa. Konačnih 98:90 za gostujuću momčad znači i da su se Nikola Jokić i prošlosezonski prvaci oprostili od doigravanja.

Minnesota je na poluvremenu bila u zaostatku od 15 poena, u trećoj četvrtini u zaostatku od 20 koševa, a početkom četvrte preuzela vodstvo koje do kraja susreta nije ispuštala. Do noćas niti jedna momčad u povijesti NBA lige u sedmoj utakmici serije nije nadoknadila -15 s poluvremena.

Trener Denvera: Postavljate glupa pitanja

Nakon eliminacije svoje momčadi, trener Nuggetsa Michael Malone nije skrivao svoju frustraciju na presici poslije utakmice. Novinar ga je pitao da komentira činjenicu da je njegova momčad ispustila vodstvo od 20 razlike, a on je odgovorio: "Sljedeće pitanje, čovječe. Sezona je gotova. To je ono što je teško. Je*eš to što smo ispustili 20 razlike. Sezona je gotova. Ti to ne razumiješ. Sezona je gotova, teško je. Glupa pitanja."

Malone je posebno ukazao na veliki teret koji je stavljen na Jamala Murrayja i Jokića: "Mislim da je toliko toga stavljeno na njihova pleća. Očekujemo da Nikola i Jamal nastave izvlačiti zečeve iz šešira. Netko drugi mora pružiti pomoć." Denverova eliminacija označava petu uzastopnu sezonu u kojoj branitelji naslova NBA prvaka nisu uspjeli proći dalje od drugog kruga. Malone je naveo umor kao značajan čimbenik, ističući veliku minutažu koju su starteri upisali tijekom naporne sezone.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.