Trener Gorice: Ja sam kriv

Foto: Davor Jankovic/PIXSELL

ŠIBENIK je u derbiju začelja SuperSport HNL-a pobijedio Goricu u gostima 3:0. Pogotke su postigli Duje Čop i Ivan Dolček. Gorica, posljednja momčad na ljestvici SuperSport HNL-a, ovim je porazom dodatno umanjila šanse za ostanak u ligi, dok se Šibenik izvukao iz zone ispadanja. 

Sopić: Igračima skidam kapu

"Dva su ključna detalja: nismo dobro ušli u utakmicu, a kad smo preuzeli inicijativu, primili smo smiješan gol. Tko je kriv? Ja sam kriv. Za drugo poluvrijeme mogu igračima skinuti kapu, igrali smo protiv vjetra. Izgubili smo 0:3, treba se pokriti po glavi, četiri utakmice nismo zabili gol i zato smo tu gdje jesmo", rekao je nakon utakmice trener Gorice Željko Sopić.

Čanadi: Igrači su fizički u dobrom stanju

"Da mi je to netko rekao prije utakmice, bili bismo jako zadovoljni. U momčadi je jako dobra atmosfera, a igrači su fizički u jako dobrom stanju", rekao je nakon utakmice za Max Sport televiziju trener Šibenika Damir Čanadi pa dodao:

"Trener prije mene je jako dobro radio na pripremama, ali moramo još neke stvari nadograditi. Na meni je bilo da imamo energiju i pozitivu, to je ono što sam mogao u dva-tri dana napraviti. Super je ova pobjeda za ekipu, da vide da mogu."