Trener Gorice: Netko pametan je odlučio, pošto smo mi zadnji, da igramo za tri dana

Screenshot: HNK Gorica

NAKON više od dva mjeseca pauze zbog Svjetskog prvenstva u Kataru vratio nam se SuperSport HNL. Prvu natjecateljsku utakmicu u 2023. godini odigrali su Gorica i Varaždin, a završilo je bez golova. Radilo se o zaostalom susretu 17. kola nakon kojeg je Gorica i dalje zadnja, a Varaždin peti. Susret je odmah po završetku komentirao trener Gorice Željko Sopić.

NAKON VARAŽDINA ∣ Trener Sopić nakon remija

Trener Sopić nakon remija: 💬"Siguran sam da ćemo na kraju doći tamo gdje želimo..."

Objavljuje HNK Gorica u Srijeda, 18. siječnja 2023.

"Treneri koji rade ovaj posao razumiju situaciju u kojoj se nalazimo. Nije to PlayStation da jednog izvadiš, drugog ubaciš. Igrači su dali sve od sebe, poštivali su dogovor. Odlučivali su detalji. Kad ne zabiješ, Varaždin raste, ali sve smo to uspjeli izblokirati. Na kraju smo imali i penal koji nismo zabili, ali to je nogomet. Rekao sam Suku u kabini, sve je u redu", rekao je Sopić pa dodao:

"Za Dinamo ćemo u rosteru imati četiri ili pet novih igrača za koje se nadam da će biti registrirani do subote. Netko pametan tamo je odlučio, pošto smo mi zadnji, da igramo za tri dana. Teren je bio takav da će nam dobro leći utakmica za tri dana, ali idemo dalje. Hrabro na Maksimir."