HNL

Trener Hajduka ponovno čestitao Dinamu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

HAJDUK u subotu ide na drugo uzastopno gostovanje. Protivnik će Bilima u Koprivnici u 15 sati biti Slaven Belupo, koji nisu uspjeli pobijediti u posljednjih pet međusobnih susreta, ubilježivši pritom četiri remija i poraz.

"Nadam se da je vrijeme za pobjedu. Nisam bio siguran u statistiku, ali negdje mi je u glavi bilo da su te utakmice uvijek neugodne. To je unazad nekoliko godina teško gostovanje i očekujemo zahtjevnu utakmicu", prokomentirao je na konferenciji za medije trener Splićana Siniša Oreščanin.

Zatim je izvijestio o zdravstvenom stanju momčadi.

"Ismajli je normalno u kadru, Hamza, Vučur i Teklić su igrači koji zbog ozljede neće moći participirati. Bašić je u treningu, ali neće biti u kadru za utakmicu, kao ni Beširović i Ivanovski."

Oreščanina su pitali i da prokomentira sinoćnju pobjedu Dinama nad Benficom.

"Čestitke Dinamu na zasluženoj pobjedi, bitna je i za njega i koeficijent hrvatskog nogometa. Mislim da ih očekuje jako težak uzvrat, još nisu prošli, ali bilo je bitno bodovno zbog koeficijenta", rekao je Oreščanin i tako drugi put zaredom čestitao Modrima na europskom uspjehu, nakon što je to učinio i kad su eliminirali Viktoriju Plzen.

Hajduk donedavno nije imao praksu čestitanja ni hrvatskoj reprezentaciji, a kamoli najvećem rivalu, ali Oreščaninu to nije ispod časti.

Za kraj je otkrio da se baš uoči presice upoznao s novim/starim predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem:

"Prije presice smo imali ugodan razgovor upoznavanja, razgovarali smo na način da idemo dalje i pokušamo ovu polusezonu učiniti uspješnom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.