Trenera Lyona pitali o Lovrenu i "za dom spremni". Uzrujao se pa održao monolog

Foto: EPA

TRENER Lyona Laurent Blanc održao je konferenciju za medije uoči susreta u francuskom kupu protiv Metza, a jedna od glavnih tema bio je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji se nakon deset godina vratio u francuskog velikana. Francuske novinare zanimalo je što Blanc misli o tome da je Lovren pjevao Čavoglave i urlao "za dom spremni".

"To je nacionalistička pjesma koja slavi oslobođenje njegove zemlje. To pitanje morate postaviti njemu. Ne mogu odgovarati na pitanja umjesto njega", rekao je Blanc uzrujan pa dodao: "Ovdje su sigurno samo ugledni ljudi, svi živite okruženi samo uglednim ljudima?"

Nije Blanc tu stao, nastavio je izlaganje i stao u Lovrenovu obranu. "Ako gledamo Lovrena kao čovjeka, to vi procjenjujte. Ja ga gledam kao sportaša. Postoji puno tema o kojima bismo mogli pričati, a ovo je presica sportskog kolektiva. Bilo bi dobro da nam to bude u fokusu", rekao je Blanc pa dodao:

"Nismo tu da pričamo o stvarima koje nemaju veze s nogometom. Lovren je čovjek koji poštuje svoju obitelj, ženu, djecu i domovinu. Ako ga sretnete, postavite njemu to pitanje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.