SERIE A

Trener Milana: Navijao sam za Inter, ali nisam trojanski konj

Foto: EPA

MARCO GIAMPAOLO, trener Milana, priznao je da je kao dječak bio veliki navijač gradskog rivala Intera. Njegova izjava dolazi u trenutku kad je pod sve većim pritiskom zbog lošeg rezultata i kad mu talijanski mediji predviđaju skori otkaz.

Pred utakmicu s Genovom u Serie A strateg Milana ističe da nema namjeru podnijeti ostavku, bez obzira na to što Rossoneri poslije šest kola drže katastrofalno 16. mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

"Rekao sam već da sam navijao za Inter kad sam imao 10 godina. Nisam trojanski konj. Naši ciljevi su maksimalni, dat ćemo sve od sebe. Individualni interesi nas ne zanimaju", rekao je Giampaolo za talijanske medije.

Milan će pronaći izlaz iz krize, naglašava bivši trener Sampdorije, koji je ljetos naslijedio Gennara Gattusa koji nije izborio mjesto u Ligi prvaka kao petoplasirani u prvenstvu.

"Govorite da radim puno, ali loše? Pronaći ćemo rješenje. Ostavka? Nikad. Odlazak znači da se predajem, a ja to nikad ne radim", objasnio je trener Milana.

Milan je doživio tri uzastopna poraza - od Intera (2:0), Torina (2:1) i Fiorentine (3:1) - pa je utakmica u Genovi odlučujuća za Giampaola.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.