Trener Monaca puca od energije: "Protiv svih idemo na pobjedu i vjerujemo u polufinale"

Foto: Getty Images / Guliver Image

MONACO igra nevjerojatno ove sezone. Lider francuskog prvenstva uspio je izbaciti Manchester City u osmini finala Lige prvaka i plasirati se među osam najboljih momčadi Europe. Čudesna momčad Leonarda Jardima je, nakon ludog poraza 5:3 na Etihadu, srušila engleskog rivala s 3:1 i eliminirala ga iz natjecanja. 

"Idemo uvijek na pobjedu, u svakoj utakmici, pa je tako bilo i večeras. U prvom poluvremenu smo bili savršeni i zabili dva gola. Međutim, u drugom smo se povukli i dozvolili Cityju da nas pritisne, nakon čega smo primili taj jedan gol. Međutim, moji igrači su reagirali kao pravi šampioni i zabili treći, što nas je odvelo u četvrtfinale. Jednostavno, poslije svega, vjerujem da smo zasluženo prošli dalje. Veliko je ovo noć za Monaco i za sve nas", poručuje Jardim. 

Ždrijeb za četvrtfinale Lige prvaka bit će održan u petak od 12 sati u švicarskom Nyonu. A na njemu će biti Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Juventus, Leicester City i Monaco. Svatko može igrati sa svakim u sljedećoj fazi natjecanja.

"Nemamo želje uoči ždrijeba i želimo proslaviti ovaj uspjeh. U četvrtfinalu su najbolje europske momčadi i tamo nema lakših i težih protivnika. Međutim, protiv koga god budemo igrali, vjerujem da imamo svoje šanse i vjerujemo u polufinale jer ova momčad ima tu kvalitetu", zaključuje trener Danijela Subašića.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.