PSG

Trener PSG-a gađao igrača ručnikom pa bježao od njega usred presice

Foto: screenshot

PSG JE sinoć osvojio francuski kup pobijedivši Saint-Etienne 1:0, ali pobjedu je platio ozljedom Kyliana Mbappéa nakon brutalnog starta Loica Perrina zbog kojeg je mlada francuska superzvijezda završila na štakama.

Perrin je za taj start u 31. minuti isključen nakon sudačke konzultacije s VAR sobom te je tako olakšao posao Parižanima, koji su poveli u 14. minuti golom Neymara.

Mbappé je ozlijedio gležanj, ali nije ga slomio, a uskoro se vratio na štakama pogledati ostatak utakmice s klupe. Radi se o istegnuću, ali još se ne zna koliko je ozljeda ozbiljna.

Unatoč zabrinutosti za Mbappéa i neizvjesnosti njegova oporavka do nastavka Lige prvaka, Parižani su proslavili trofej, a najveseliji je bio Presnel Kimpembe, koji je upao na press konferenciju trenera Thomasa Tuchela i okupao ga pjenušcem.

Tuchel se pokušao obraniti ručnikom, ali nije mu pomoglo, uskoro je bio potpuno mokar. Ručnikom je gađao svog braniča, a onda pobjegao u sigurniji zaklon.

PSG je francuski kup osvojio 13. put, a već je ranije proglašen prvakom Francuske jer je imao 12 bodova prednosti na vrhu kad je prvenstvo zbog pandemije koronavirusa prekinuto nakon nepunih 28 odigranih kola. Za razliku od ostalih liga Petice, Francuzi svoje prvenstvo nisu nastavili.

Parižani idućeg petka mogu osvojiti trostruku francusku krunu jer igraju i finale Liga kupa protiv Lyona, a 12. kolovoza nastavljaju pohod na Ligu prvaka četvrtfinalnom utakmicom protiv Atalante.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.