HR KLUBOVI U EUROPI

Trener Rijeke: Naravno da smo razočarani, drugačije ćemo igrati u uzvratu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

RIJEKA je u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige na svojoj Rujevici izgubila 2:1 od švedskog Djurgardena. Gol za Rijeku pred punim tribinama Rujevice zabio je Haris Vučkić, dok su za Djurgarden pogađali Finndell i Edvardsen. Uzvratna utakmica igra se za tjedan dana u Stockholmu od 19 sati.

"Naravno da smo razočarani. Imali smo vodstvo 1:0, a na kraju smo izgubili. Drugačije ćemo se postaviti u uzvratnoj utakmici. Moramo najprije analizirati našu igru iz ove utakmice", rekao je Tadić nakon utakmice za Max Sport televiziju pa dodao:     

"Oni su već odigrali 15 utakmica. Nama, pak, fali utakmica i nismo dugo zajedno. Brzo smo gubili lopte. To je bio glavni problem u prvom poluvremenu i na početku drugog. Ima još jedna utakmica. Nećemo se predati. Moramo naći najbolje rješenje, malo agilnije igrače. Ne bježimo od odgovornosti, idemo na sve ili ništa."

"Imamo šest dana za pripremu. Malo ćemo drugačije igrati nego danas. Slijedi analiza, a onda ćemo napraviti sve da dođemo do željenog rezultata. Nema plakanja, idemo dalje", zaključio je trener Rijeke.

"Mi smo Rijeka i idemo na pobjedu"

"Svi igrači moraju preuzeti odgovornost, stati na loptu, previše smo htjeli ‘ući‘ u gol. Treba biti strpljiv. Oni su već 15 utakmica odigrali u svom prvenstvu, vidi se da su uigrani. Kod nas nedostaje automatizma u napadu, ali moramo ići hrabro u Švedsku - mi smo Rijeka i idemo na pobjedu", rekao je nakon utakmice kapetan Rijeke Haris Vučkić.